Εκτύπωση
PDF

Eκτυπωση

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εκτυπώσεις των εντύπων σας έχοντας την γνώση, την εμπειρία και τους κατάλληλους συνεργάτες για να φτάσουν τα έντυπά σας στα χέρια σας όπως τα περιμένετε. Αναθέστε σε εμάς να επιλέξουμε το είδος της εκτύπωσης το οποίο είναι ικανοποιητικό (οffset ή ψηφιακή, μονόχρωμη ή 4χρωμη εκτυπωτική μηχανή), γιατί η κάθε εργασία απαιτεί και τις κατάλληλες προδιαγραφές, με σεβασμό στον κόπο σας και στα χρήματά σας. Χωρίς να χάνετε το χρόνο σας, δίχως να ψάχνετε υπεύθυνους για κάτι που δεν έγινε σωστά.

Η παράδοση γίνεται στο χώρο σας.


Εκτυπώσεις offset

Ο κλασσικός τρόπος εκτύπωσης ο οποίος αφορά την παραγωγή εντύπων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Σύγχρονα εκτυπωτικά πιεστήρια αναλαμβάνουν να αποτυπώσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σχεδιασμό, τα έντυπα, τις συσκευασίες, τις αφίσες που προορίζονται να διαφημίσουν τα προϊόντα σας.


Ψηφιακές εκτυπώσεις

Ο πλέον σύγχρονος τρόπος εκτύπωσης για μικρά τιράζ, σας απελευθερώνει από τη δέσμευση των χρημάτων σας σε μεγάλες ποσότητες εντύπων χωρίς να περιμένετε έως αυτά να τελειώσουν. Με την ψηφιακή εκτύπωση μπορείτε πλέον να τυπώσετε μικρό αριθμό εντύπων, καρτών, επιστολοχάρτων, φακέλλων, να φτιάξετε ξεχωριστά έντυπα ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών σας, να μπορείτε να αλλάζετε εύκολα τους τιμοκαταλόγους σας, να προσωποποιείτε τις πληροφορίες που θέλετε να στείλετε σε ελάχιστο χρόνο και σε καλύτερες τιμές.


Tελικό Φινίρισμα εντύπων

Με τις πλαστικοποιήσεις - βερνικοποιήσεις πετυχαίνουμε κυρίως τη διατήρηση και προστασία του εντύπου (ανθεκτικότητα στην υγρασία, στο φως, αποφεύγουμε τις δακτυλιές) αλλά και την ανάδειξη των χρωμάτων της εκτύπωσης. Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θέλουμε να παρουσιάσουμε, επιλέγουμε και την κατάλληλα πλαστικοποίηση ή βερινικοποίηση. Τα συνηθέστερα είδη που συναντούμε:

  • Ματ πλαστικοποίηση
  • Γυαλιστερή πλαστικοποίηση
  • Βερνίκι νερού
  • Βερνίκι UV
Ψηφιακή βιβλιοθήκη

Ψηφιακη Bιβλιοθηκη

Aδειάστε τη βιβλιοθήκη σας...
Kρατείστε τη γνώση...
Έποψις εμφακελώσεις προσωποποιήσεις

ΠPOΣΩΠOΠOIHΣEIΣ - EMΦAKEΛΩΣEIΣ

με ασφάλεια και υπευθυνότητα
Έποψις Oδηγός Λογοτύπου

Oδηγoς Eφαρμογων Λογοτυπου

Corporation Guide