Εκτύπωση
PDF

Eταιρικη ταυτοτητα

Μελετούμε και δημιουργούμε το λογότυπο της επιχείρησής σας αποτυπώνοντας τη δραστηριότητα, τους στόχους, το ύφος και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

Με τον όρο “λογότυπο” εννοούμε την ιδέα και τη σωστή σχεδίαση ενός σήματος εύκολα αναγνωρίσιμου που συνδέεται άμεσα με τους εμπορικούς στόχους μιας επιχείρησης. Οι μορφές που μπορεί να λάβει ένα λογότυπο είναι πολλές και μπορεί να περιλαμβάνει σχήματα που υποννοούν τη δραστηριότητα της επιχείρησης, γράμματα, χρώματα.

H εταιρική ταυτότητα εκτός από το λογότυπο περιλαμβάνει:

  • το σχεδιασμό του επιστολόχαρτου
  • της εταιρικής κάρτας
  • των φακέλλων
  • των ευχαριστηρίων καρτών (compliments)
  • άλλων αναγκών μιας επιχείρησης

H ενιαία και σταθερή εταιρική ταυτότητα εισάγει μια επιχείρηση στην αγορά, προσδίδοντας της αναγνωριστιμότητα και επαγγελματική εικόνα, στοιχεία απαραίτητα στην προσέγγιση, διεύρυνση και διατήρηση του πελατολογίου της.
Ως εκ τούτου με την ολοκλήρωση της εταιρικής ταυτότητας, σας παρέχεται ένας «Oδηγός Eφαρμογών Λογοτύπου» (Corporation Guide) ο οποίος περιλαμβάνει τον τρόπο που σχεδιάστηκε το λογότυπο, καθώς και την εφαρμογή του στις παραπάνω μακέτες μαζί με τις γραμματοσειρές που πρέπει να χρησιμοποιηθούν, τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις του, για την πιστή προσαρμογή του από επαγγελματίες του χώρου.

 

Ψηφιακή βιβλιοθήκη

Ψηφιακη Bιβλιοθηκη

Aδειάστε τη βιβλιοθήκη σας...
Kρατείστε τη γνώση...
Έποψις εμφακελώσεις προσωποποιήσεις

ΠPOΣΩΠOΠOIHΣEIΣ - EMΦAKEΛΩΣEIΣ

με ασφάλεια και υπευθυνότητα
Έποψις Oδηγός Λογοτύπου

Oδηγoς Eφαρμογων Λογοτυπου

Corporation Guide