Εκτύπωση
PDF

Eιδη ιστοσελιδων

Eπιλογή της ιστοσελίδας που θέλετε να σας προβάλει

Η τεχνολογία επιτρέπει την κατασκευή των ιστοσελίδων ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ελάτε σε επαφή μαζί μας να συζητήσουμε τι ακριβώς χρειάζεστε.

Στατικές ιστοσελίδες

Είναι html μορφή ιστοσελίδας η οποία παρουσιάζει μέσα από έναν αριθμό σελίδων, τις δραστηριότητες της εταιρείας, τα προϊόντα της και τις απαραίτητες πληροφορίες που θέλει να κοινοποιήσει, με κείμενα, φωτογραφίες, links. Προτιμάται από τις εταιρείες που δεν χρειάζονται συχνές αλλαγές του περιεχομένου των ιστοσελίδων. Η τιμή της διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των σελίδων που θα δημιουργηθούν και τον όγκο των δεδομένων (φωτογραφίες, αρχεία κ.α) καθώς επίσης και το αν περιλαμβάνει τεχνολογία flash (κίνηση των εικόνων).

Δυναμικές ιστοσελίδες

Πρόκειται για ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν βάσεις δεδομένων. Mπορούν να αναπτύξουν διάφορες εφαρμογές με κύριο χαρακτηριστικό την εύκολη διαχείριση τους, όσον αφορά την ανανέωση του περιεχομένου τους.

Κατασκευή e-shop

Πρόκειται για ιστοσελίδες, όπου οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν σε αγορές μέσω του διαδικτύου. Στην ουσία ένα e-shop είναι η προέκταση ενός καταστήματος στο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς τεράστιες λειτουργικές δαπάνες, χωρίς την ανάγκη απασχόλησης υπαλλήλων και με απευθείας ασφαλείς τραπεζικές πληρωμές.

Flash ιστοσελίδες

Είναι η δημιουργία μιας εφαρμογής δεδομένων που ως στόχο έχουν περισσότερο τον εντυπωσιασμό του χρήστη. Χρησιμοποιείτε τεχνολογία Flash.

Όλες οι ιστοσελίδες περιλαμβάνουν:

  • Παροχή λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
  • Φόρμα επικοινωνίας με τους πελάτες
  • Χάρτη διεύθυνσης της εταιρείας
  • Παρουσίαση στατιστικών στοιχείων (Eπισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, ποιές σελίδες ενδιαφέρουν τον επισκέπτη, χρόνος παραμονής επισκέπτη στη σελίδα κ.λπ.)
  • SEO (Search Engine Optimization). H καταχώρηση της ιστοσελίδας σας από εμάς σε διάφορες μηχανές αναζήτησης, επαγγελματικούς καταλόγους όπου υπάρχει ενδιαφέρον. H διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για την προώθηση σταδιακά της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

 

search engine optimization

Search Engine Optimization

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης
Eποψις ιστοσελίδες

Aναπτυξτε την επιχειρηση σας

με το χαμηλότερο ετήσιο κόστος διαφήμισης
spotlight

e-mail marketing

Eπιχειρηματικό εργαλείο πρώτης γραμμής